Data széfek

Biztosítsa az adathordozót a tűz ellen az irodában: A DataGuard NT sorozat tanúsított széf, amely akár két órán keresztül is biztosít tűzvédelmet.

A szervezet digitális eszközei döntő jelentőségűek vállalkozása szempontjából. Mivel azonban az információkat hőérzékeny lemezeken menti el, az eszközöket rendkívül veszélyezteti a tűz. Tűzálló széfre van szüksége, amely garantálja a legértékesebb adathordozók biztonságát a legszigorúbb szabványoknak megfelelően. A Chubbsafes DataGuard NT tűzvédelmet kínál, amelyet a svéd SP Műszaki Kutatóintézet tanúsított, vezető tanúsító cég. Ideális az informatikai vezetők számára, akiknek feladata a digitális eszközök karbantartása. Ez a rendkívül ellenálló széf akár 60% -kal több tárhelyet kínál, mint ugyanazon osztály többi széfje.

Nézet:
Sorrend:
AZ ELŐNYÖK: Tanúsított NT Fire 017–120 hajlékonylemez adathordozók tűzvédelmére (legfeljebb 2 óra) Könnyű bepattanási zár, amely teljes tűzvédelmet biztosít az ajtó bezárása nélkül Kulcs vagy elektronikus zár elérhető Maximalizált tárolókapacitás a hatékony kialakításnak és a szabvány szerint szállított belső szerelvényeknek köszönhetően: polcok, fiókok 4 választható méret 30 és 128 liter között